Vara 2015 a luat foc la C.S. SAH CLUB GALATI!

Jucatorii C.S. SAH CLUB GALATI au obtinut o gramada de premii si performante in aceasta prima jumatate de vara.

La Turneul Fisca, disputat la Cap Aurora, unul dintre cei mai importanti si vitali membri ai clubului, Lucian Jugaru, a obtinut locul 1 la Elo <2000, reusind sa adune 5,5p, terminand la egalitate de puncte chiar cu maestri internationali. In acelasi turneu, juniorul Padurariu Mihai Edward a obtinut la elo un plus de +112 puncte!!!!! Un rezultat rar intalnit in turnee, mai ales pt. un copil de 12 ani ce s-a duelat cu seniorii experimentati ai intregii tari. O evolutie buna a avut-o si fratele lui, Padurariu Dimitrie-Nikolas, care la sub 8 ani, a reusit 6 puncte si se anunta o nuca tare pentru Campionatele Nationale de echipe Juniori.

Tot la plaja marii, Adrian Petrisor, jucator ce va juca Superliga pentru C.S. SAH CLUB GALATI,  a obtinut locul 1 la Trofeul Callatis – Constanta.

De asemenea, la trofeul litoralului, de la Eforie-Nord Bonte Mihai-Adrian, a obtinut locul 9 in clasamentul general, cu 7pct din 10 posibile, c-o evolutie f. buna si constanta.

Trofeul Techirghiol: unde bate briza marii, C.S. SAH CLUB GALATI spune prezent peste tot! Dupa o mica pauza de inactivitate, Pisu Robert a obtinut locul 6 la general, jucand constant la primele mese ale rundelor in desfasurare. Tot aici, la Turneul de sub 8 ani, Craita Alexandru obtine locul 2 la general, un rezultat excelent, mai ales pt. pregatirea Campionatelor Nationale pe echipe juniori.

 

 

Festival International de Sah Satu Mare Memorialul Szabo Iuliu-Gyula 2015 – in capatul celalalt al tarii, C.S. SAH CLUB GALATI putem spune, si la propriu si la figurat, c-a fost la putere. Concursul a fost castigat de moldoveanul Soltanici Ruslan, moldoveanul care a jucat anul trecut SUPERLIGA pt. C.S. SAH CLUB GALATI, si care va juca si anul acesta tot pt. clubul nostru. Pe locurile 3 si 4 la general, s-au clasat Carmaciu Catalin si Petrisor Adrian, un podium plin de jucatorii ce activeaza pt. C.S. SAH CLUB GALATI, prilej prin care ii si felicitam pentru performantele obtinute.

    C.S. SAH CLUB GALATI, un club ce are performante atat la nivel de seniori, cat si la cel de juniori, se pregateste pentru Campionatele Nationale de Echipe Juniori ce vor incepe curand la Iasi.

     Speram intoarcerea si de acolo cu medalii si cupe, pentru a ne pastra titulatura de cel mai puternic club de sah din judetul Galati si din vecinătăţile acestuia.