Scoala ”Mihai Viteazul” in competitii

Duminica 3 Martie la Colegiul Tehnic ”Radu Negru” au avut loc Faza judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la sah si Campionatul Judetean pe clase.

Scoala Gimnaziala ”Mihai Viteazul” Galati a participat cu elevi, cea mai buna performanta fiind obtinuta la ciclul primar, unde Victor Jugaru a terminat al V-lea cu 4 puncte din 7 partide.

Au mai participat : Matei Dajbog la clasa pregatitoare, Andra Toader la clasa I, George Borcea si Vanesa Adriana Dumitriu la clasa a II-a, Andrei Tanase, Sofia Stoica si Andreea Bugeac la clasa a III-a, Sebastian Severin la clasa a VI-a si Stefan Vasiliu la ONSS gimnaziu

Dupa doar cateva lectii de sah, chiar daca lipsa de experienta se vede in rezultate, aproape toti fiind debutanti, exista un potential imens, am descoperit deja cateva talente certe si suntem convinsi ca la urmatorul concurs mai multi elevi ai scolii se vor regasi intre premianti.

Cursurile continua, cu sprijinul CSM Galati si Sah in scoala, in fiecare Luni de la ora 12:00 clasa pregatitoare, Marti ora 12:00 clasele I-a si a III-a, Marti ora 13:00 clasele V-VIII, Joi ora 12:00 clasele a II-a si a IV-a.