Sah Club Galati F20

In urma cu patru ani, fetele noastre debutau in concursurile de incepatori cu rezultate deosebite. Dupa numai un an debutau la Nationalele pe Echipe, unde terminau neinvinse si cucereau medalia de aur la sah rapid in grupa de 10 ani. Fetele au continuat sa obtina an de an, performante foarte bune atat la individual cat si la echipe, debutand anul trecut in Superliga feminina, unde speram sa poata face fata nivelului ridicat foarte curand.

Anul acesta am aliniat o echipa in grupa feminina de 20 ani, unde, desi au trebuit sa se multumeasca cu medalia de bronz la toate cele trei probe, fetele au etalat un joc mai agresiv, avand de cele mai multe ori initiativa, folosind mai eficient sfaturile antrenorilor nostri de marca – Maestrii Internationali Catalin Ardelean si Catalin Carmaciu, atitudine ce ne da sperante pentru rezultate foarte bune in continuare.

La masa I a evoluat Lorela Ardelean , din Satu Mare, multipla medaliata la Campionatele Nationale Individuale. Ii uram succes in continuare la Festivalul International de Sah Satu Mare, unde a inceput foarte bine.

La masa a II-a – Marina Corina Andres,ale carei principale calitati : consecventa,perseverenta si tenacitate, au adus-o al treilea an consecutiv pe podiumul Nationalelor pe Echipe de juniori, de fiecare data pentru al club, anul acesta pentru clubul la care s-a format. Ii uram succes la turneele urmatoare incepand cu Braila si Arad, de unde speram sa se intoarca cu premii frumoase.

La masa a III-a – Alina Vorniceanu, la doar 13 ani si ea la al III-lea podium consecutiv la Echipe, un talent deosebit care se poate valorifica la orice nivel isi va dori cand va ajunge la maturitatea colegelor sale mai mari.

Vom incerca sa aliniem si anul acesta o echipa pentru Superliga Feminina, unde speram sa si emitem pretentii cat mai curand!

20180713_150152

 

Multumim paritilor si tuturor ce au fost alaturi de fetele noastre pana acum!

Multumim LPS Satu Mare si MI Catalin Ardelean pentru o colaborare ce speram ca va continua!