Romania – Molodva juniori

Imi face o deosebita placere sa reintru in atmosfera Nationalelor de juniori, in ciuda starii de urgenta care le-a amanat,la initiativa Federației Române de Șah fiind perfectate mai multe meciuri intertari, în sistem online pentru loturile nationale de juniori.

Este de subliniat faptul că meciurile urmatoare se vor desfășura în format de șah rapid 2 partide și blitz 2 partide, la 40 de mese (fete, băieți, la mai multe categorii de vârstă).

Primul meci, cel împotriva Poloniei,  programat  pe chess.com, s-a incheiat in favoarea Romaniei, dupa disputarea partidelor de sah rapid, iar in meciul revansa,desi juniorii nostri s-au impus din nou la sah rapid, polonezii au rasturnat situatia in partidele de blitz, scorul final fiind Romania – Polonia 114,5-125,5(24-16,23-17,17,5-22,5;14-26,17-23,19-21)

Maine va avea loc meciul Romania – Moldova , de la aceiasi ora 11:00 , pe www.playchess.com in camera :

Grupele B12,B14,G12,G14 vor juca in camera stabilita :Rooms la Clubs&Federations – Romania – FR Sah – Tournaments 

Grupele B16,B18,G16,G18 vor juca intr-o alta camera :Rooms la Clubs&Federations – Romania – Pro Sah – Tournaments

Pentru a putea urmari partidele disputate pe playchess, trebuie urmatii pasii : se descarca programul de aici, se instaleaza, se seteaza limba, login, create new player. Pentru a ajunge la camera „FR Sah” se merge in zona Rooms la Clubs&Federations – Romania – FR Sah – Tournaments.

Se vor alinia primele garnituri valorice cu cei mai puternici tineri șahiști din ambele tari, dar la urmatoarele meciuri se doreste implicarea unui numar cat mai mare de juniori, ambiția și spectacolul fiind garantate!

Felicitari juniorilor nostri pentru atitudine si rezultate!