Rezultate excelente ale juniorilor si seniorilor nostri la Iasi

Zilele acestea are loc la Iasi, al II-lea turneu CENTENAR al Romaniei, editia a XXXIII-a a Memorialului „Mihail Sadoveanu”.

In turneul de sah rapid  , juniorul nostru Mihai Edward Padurariu a terminat pe locul I la sub 14 ani si XX la general, cu 6p/9, in timp ce Simon Alexandru Barbu a avut si el o evolutie foarte buna, acumuland 5p/9 si castigand 72 puncte Elo si terminand al III-lea la categoria Elo sub 1600.

Nici seniorii nu s-au lasat mai prejos, galateanul Iulian Galatanu a acumulat 5,5p, fiind foarte aproape sa intre in top 10, daca nu ar fi pierdut ultima runda la experimentatul Maestru International Boris Itkis. Maestrul International moldovean Serghei Vedmediuc, jucator pe prima masa a echipei noastre de Superliga a terminat al VI-lea cu 7p/9, in timp ce Lucian Filip a terminat al X-lea cu 6,5p.

In turneul de BLITZ jucatorii nosti au confirmat rezultatele obtinute la rapid : Serghei Vedmediuc a terminat al VIII-lea , Lucian Filip al X-lea cu si Edi Padurariu al XI-leaElo sub 1800), toti cu 6,5p , iar Simon Barbu a ocupat locul I la rating sub 1600 cu 5p.

In perioada 4-11 noiembrie va avea loc si la Galati un turneu dedicat Centenarului : Trofeul „Romania 100” organizat de clubul nostru in colaborare cu Directia Judeteana de Sport si Tineret si Universitatea „Dunarea de Jos”.