Palatul Copiilor Braila in competitii

Eduard Grigore(7 ani) elev al Cercului de sah al Palatului Copiilor Braila a obtinut medalia de bronz la Campionatul Judetean Braila, sectiunea copii sub 8 ani, acumuland 3,5 puncte din 6 partide la primul sau concurs de sah clasic. Concursul s-a desfășurat la Școala ”Fănuș Neagu” care este chiar școala la care învață.

La sectionea Open, Campion Judetean cu 6 victorii din tot atâtea partide este Răzvan Tudoroiu și el elev al cercului de șah al Palatului.

Edi se remarcase inca de anul trecut la cursurile Palatului Copiilor Brăila si este la al III-lea podium consecutiv, dupa locul al III-lea ocupat la Trofeul Rocada Mare desfasurat in urma cu o luna la Muzeul Brailei ”Carol I” unde a acumulat 4 puncte din 6 partide si acelasi loc la categoria elevi de scoala primară ocupat saptamana trecuta la Festivalul Sahului in Scoala desfășurat la Prahova Value Center Ploiești, unde a acumulat 4,5 puncte din 6 partide.

Tot la sfârțitul săptămânii trecute a avut loc Trofeul mutare cu mutare, concurs de șah rapid desfășurat la Braila Mall, la care Matei Tihanov(7 ani) a ocupat locul al III-lea la categoria 8 ani, cu 4,5 puncte din 7 partide, el remarcandu-se la cursurile Cercului de șah ale Palatului Copiilor Brăila incă de acum 2 ani.

Au mai participat din partea Palatului Copiilor Brăila : Marchidan Nucu 3,5 pucte(Gaiseanca/Ianca), Ioan Filip Zian cu 3 p. , Ștefan Sicoe(filiala Ianca) cu 2,5 p. Șerban George-Alexandru 3p. ,Luca Sebastian 3,5p.

În același timp, la Mangalia,  Jugaru Victor a terminat primul la 6 ani, cu 4 puncte din 6 partide