Noi succese galatene la Festivalul International de la Ploiesti

In cadrul Festivalului International al sahului scolar desfasurat zilele acestea la Ploiesti, organizat de ISCU in parteneriat cu Primaria Ploiesti si FIDE, cu sprijinul exceptional al Rompetrol si Aqua Carpatica, a avut loc si un tunreu de blitz cu peste 270 prticipanti, intre care si 10 Galateni.

La clasele 0-I David Talaba a obtinut locul al V-lea cu 4 puncte din 5 partide, iar Teodora Pintilie a terminat a III-a la fete cu 3 puncte, tot atea puncte obtinand si Victor Jugaru.

La clasa a II-a Despina Geana, Marian Calin, Cosmin Ghenea(toti Scoala Gimnaziala nr.1 Grivita) si Vladimir Dumitru au acumulat cate 2 puncte, in timp ce Sofia Pintilie a acumulat 0,5 puncte.

La clasa a IV-a Cosmin Geana a acumulat 2 puncte.

La clasele VII-XII Dragos Leu, un obisnuit al podiumurilor Ploiestene si nu numai, a terminat al III-lea la baieti cu 4 puncte.

Continua concursul pe echipe, unde astazi in runda a V-a Scoala Gimnaziala nr.1 Grivita intalneste Scoala ”Grigore Moisil” Navodari, in timp ce Seminarul Teologic ”Sf.Ap.Andrei” Galati intalneste Liceul ”Simion Stolnicu” Comarnic.