MEDALII la Finalele individuale de copii!!

  Pentru prima oara in istoria clubului, Sah Club Galati obtine 3 medalii la Campionatele Nationale Individuale de Sah pentru copii si juniori, cu 3 copii diferiti(Edi Padurariu, Alex Codreanu si Alex Craita) si pentru prima oara are 2 copii pe acelasi podium, la grupa cea mai puternica B12.
Foarte buna si evolutia debutantilor, Alina Vorniceanu reusind un excelent loc 6 in proba de clasic, Delia Tocu si Adrian Andronache jucand mult mai bine decat o arata rezultatele si reusind sa depaseasca adversari cu mult mai multa experienta, Mario Baltagaru adaptandu-se si el in cele din urma intr-o grupa extrem de grea, mai ales pentru un debutant, iar mezinul Nikolas Padurariu s-a descurcat foarte bine la doar 7 ani, dandu-ne mari sperante pentru anul viitor.
Juniorii mari Victor Mocanu si Gabi Voicu au reusit si ei cateva rezultate mai mult decat remarcabile si o clasare extrem de onorabila intr-o grupa destul de puternica.

    Felicitari tuturor copiilor, dar mai ales parintilor pentru eforturile depuse si rezultatele deosebite ce ne dau mari sperante pentru Campionatele Nationale pe Echipe.

Pentru performantele reusite, CS SAH CLUB GALATI va deconta si cealalta jumatate de cheltuieli copiiilor ce-au reusit sa intre in loturile nationale, ori va deconta (de comun-acord cu parintii) alt turneu, in afara Galatiului,  pentru pregatirea Campionatelor Nationale pe Echipe Juniori Iulie 2015.

Felicitari si celorlalte cluburi galatene, care au reusit sa aduca si medalia de aur in Galati, prin Dragos Antonica, campion national la B10, de la Clubul Diana Galati, si Vulpe Raisa – Genius Galati, campioana nationala la F8 !!!!