Meciuri amicale ale loturilor nationale de juniori

La initiativa Federației Române de Șah, au fost perfectate mai multe meciuri intertari, în sistem online pentru loturile nationale de juniori.

Este de subliniat faptul că meciurile se vor desfășura în format de șah rapid 2 partide și blitz 4 partide, la 40 de mese (fete, băieți, la mai multe categorii de vârstă).

Primul meci, cel împotriva Poloniei,  programat astazi la ora 11.00 pe chess.com, s-a incheiat in favoarea Romaniei, dupa disputarea partidelor de sah rapid, iar marți 14 aprilie va avea loc meciul revansa,de la aceiasi ora 11:00 de data aceasta pe www.playchess.com in camera :

Grupele B12,B14,G12,G14 vor juca in camera stabilita :Rooms la Clubs&Federations – Romania – FR Sah – Tournaments 

Grupele B16,B18,G16,G18 vor juca intr-o alta camera :Rooms la Clubs&Federations – Romania – Pro Sah – Tournaments

Pentru a putea urmari partidele disputate pe playchess, trebuie urmatii pasii : se descarca programul de aici, se instaleaza, se seteaza limba, login, create new player. Pentru a ajunge la camera „FR Sah” se merge in zona Rooms la Clubs&Federations – Romania – FR Sah – Tournaments.

Totusi, pentru ca toti sustinatorii juniorilor nostri sa poata viziona mai usor meciurile, atat din browser cat si de pe telefon sau tableta, suntem in discutii ca acestea sa fie transmise si in BROADCAST – https://live.chessbase.com/

Se vor alinia primele garnituri valorice cu cei mai puternici tineri șahiști din ambele tari, dar la urmatoarele meciuri se doreste implicarea unui numar cat mai mare de juniori, ambiția și spectacolul fiind garantate!

În scurt timp vom reveni cu detalii.