Grivita in competitii

Sambata 11 Martie la Scoala Gimnaziala “Grigore Moisil” din Navodari a avut loc Campionatul Regional Scolar la care au participat 40 echipe, Scoala Gimnaziala Grivita terminant pe locul 13 cu 2 victorii un egal si doua infrangeri, in componenta : Marian Calin 2 puncte din 5 partide, Roberta Plesa 1,5 puncte si Irina Apostu 5 victorii din tot atatea partide.

Duminica 12 Martie la Colegiul “Radu Negru” Galati au avut loc fazele judetene ale Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la sah si a Campionatului National Scolar pe clase, la care Soala Gimnaziala Grivita a fost reprezentata de 8 elevi.
La ONSS  gimnaziu fete Irina Constandache a terminat a III-a la fete cu 3 puncte, cat a acumulat si Ovidiu Lupu care a fost foarte aproape de a invinge castigatorul concursului dara consumat intreg timpul de gandire pentru a ajunge intr-o pozitie cu 3 pioni in plus si fara probleme deosebite .
In concursul pe clase  Loredana Ghenea a terminat pe locul al II-lea la fete clasa a VII-a cu 5 puncte din 6 partide iar Irina Apostu a confirmat rezultatul excelent obtinut la Navodari cu o zi in urma, terminand a III-a le fete clasa a II-a cu 5 victorii, unele in fata unor jucatoare cu mult mai multa experienta.
Marian Calin a terminat al IV-lea la clasa a II-a cu 3 puncte, Florin Geana a terminat al IX-lea la clasa a IV-a cu 2,5 puncte, debutanti cu mari sperante pentru viitor fiind si Ema Milea clasa I si Cosmin Ghenea clasa a II-a.

Saptamana viitoare un grup de elevi vor participa la un nou concurs la Ploiesti si vor continua pregatirile urmand ca cei mai experimentati sa participe si la Campionatele Nationale din Aprilie, la Eforie Nord.

Cursurile continua in fiecare Vineri cu sprijinul Proiectului National Sah in scoala!