Divizia B – runda 4

REZULTATE COMPLETE AICI

In runda 4 a fost programat derby-ul brailean intre Micul Print 1 si Fairplay. La masa 4 Lincan Liviu a reusit sa-si valorifice un pion liber avansat, ceea ce nu a reusit si Vlad Nicoara desi jucase destul de bine,Micul Print distantandu-se la 2-0 . Marius Isfan a redus din handicap dupa ce dominase un final complex de dame si turnuri.

Duelurile galatene continua, Smart incercand sa se revanseze cu mai experimentata Sah Club 2. Daniel Martian a adus primul punct pentru Sah Club, care s-a distantat la 2-0 dupa ce Radu Danut a pierdut la Andrei Bonte intr-o partida ce parea sub semnul echilibrului. Cristi Mihai a fost depasit in deschidere ducand o lupta darza dar fara sperante, in timp ce Alex Codreanu  si Cristi Coca au joaca o partida ce pare perfect echilibrata, capitanul primului refuzand insa propunerea de remiza intr-un final de nebuni si cate 5 pioni, pentru ca nu se vede cum ar putea pierde si par a fi ceva sanse de a crea un pion liber, riscurile de a pierde atat partida cat si meciul fiind practic inexitente.

CSU Arad continua cursa pentru promovare azi intalnind Genius Galati, juniorul galatenilor obtinand un atac puternic la rege inca de la primele mutari, pe care insa nu a reusit sa-l duca pana la capat, cedand incet incet din avantaj si initiativa.

Sah Club Ramnicu Valcea a punctat prin junior si pare ca va castiga duelul cu Sah Club Galati 3 dupa ce au castigat si la masa 1 prin Hervig Varlan.

Axiopolis Cernavoda s-a impus clar cu Diana Galati.

Au inceput si inscrierile la blitz. Va reamintim ca maine este ultima zi cu taxa redusa cu 5 lei.

 

.