Ceramica Corund – un turneu de vis

Pentru cei mai multi, Festivalul International de Sah „Ceramica Corund” a fost de vis.

Marina Corina Andres(Sah Club Galati), castigatoarea Open C(sub 1600) cu 6p./7 a declarat „Daca as fi in vacanta as mai sta aici si doua saptamani”

Iulian Galatanu – locul III peste 50 ani in Turneul B a declarat, ca foarte multi altii, ca asa ceva el nu a mai vazut, in nenumaratele turnee la care a fost.

Florescu Codrut a etichetat Corundul ca fiind „Maracana sahului Romanesc”

Personal am luat in calcul cu greu deplasarea la Corund(din cauza unor probleme mult mai importante in aceasta perioada), convins pana la urma de numarul si marimea premiilor, dar am constatat inca de la intrarea in sala de joc(o sala de sport transformata de organizatori intr-o sala de spectacol de arta, ca insasi participarea la acest eveniment de inalta clasa este un premiu.

Am visat intotdeauna la un astfel de turneu si a fost o mare bucurie sa aflu ca Levente Sandor, nu doar ca a avut acelasi vis, dar a reusit sa-l puna in practica in cele mai mici detalii. Cei ce au lispit nu stiu ce au pierdut, dar sunt asteptati la editiile urmatoare, la care Levente si echipa sa le promit ca se vor autodepasi.

Felicitari Levente Sandor si tuturor ce i-au fost alaturi, dar in mod special familiei sale deosebite !!! Multumim pentru un vis implinit si va dorim ca toate visele sa se implineasca! 

 

Lucian Jugaru(Sah Club Galati)