C.S. SAH CLUB GALATI – NEXT STAR la CALIMANESTI-CACIULATA :)

 

C.S. SAH CLUB GALATI se va deplasa in perioda 18-28 aprilie 2016 cu micii campioni pentru Finalele Campionatului National Individual de  sah pentru copii, juniori şi tineret (categoriile 8-20 ani) la şah clasic, rapid, blitz şi dezlegări ce se va desfasura in statiunea CALIMENESTI-CACIULATA.

Astfel, clubul nostru se va deplasa cu una din cele mai mari delegatii atat din Galati, cat si la nivel national. 20 de copii vor merge anul acesta la Finalele de Juniori si se vor lupta cu cei mai buni sahisti la grupa lor de varsta.  In total, peste 30 de componenti de la C.S. SAH CLUB GALATI vor face deplasarea la Caciulata (jucatori, insotitori, antrenori) si vor sta cu sufletul la gura, pentru ca jucatorii nostri sa obtina dintre cele mai bune rezultate.

Plecarea se va face organizat c-un microbuz inchiriat, de la ora 08:00, de la ‘’Papadie’’’.

Este una dintre cele mai mari delegatii din istoria C.S. SAH CLUB GALATI, iar acest lucru a fost posibil si cu ajutorul financiar oferit de club, fiind unul dintre cele mai importante turnee la care juniorii isi confrunta puterile si isi cresc atat valoarea, cat si experienta de joc.

Delegatia va fi condusa de Mihailiuc Flavius & Jugaru Lucian, ce vor avea menirea sa analizeze fiecare partida a juniorilor de la club, sa le observe comportamentul de-a lungul concursului, sa-I pregateasca inainte de fiecare runda, atat psihologic, cat si jocul lor in functie de adversar.

De asemenea, pe durata turneului, jucatorii impreuna cu conducatorii clubului si insotitori, vor merge pe trasee montane, se vor organiza plimbari turistice si alte jocuri de-ale copilariei. :)

Se vor face poze inca de la plecarea din Galati si se vor afisa pe facebook-ul clubului zilnic, pentru ca cei de acasa sa aibe toate informatiile necesare.

Sa speram ca ne vom intoarce acasa si cu medalii!

 https://www.facebook.com/CS-Sah-Club-Galati-145531612189931/

Forta C.S. SAH CLUB GALATI! :)