B8 Sah Club Galati

Este grupa viitorului, la care Cs Sah Club Galati nu putea sa lipseasca, fiind prezent pentru al VIII-lea an consecutiv.

La masa I – Tulceanul Fabian Chihaea, de care sunt sigur ca vom mai auzi, s-a descurcat foarte bine desi era la abia al II-lea concurs in afara orasului natal, acumuland 4puncte/7. Multumim parintilor si clubului Acs Logic Delta Tulcea si Familiei Sarighioleanu pentru colaborarea de peste 8 ani!

La masa a II-a- Gabi Iorga, pregatit de Adrian Smarandoiu, aratase o forma deosebita in ultimele luni , in care a si obtinut mai multe rezultate foarte bune. Gabi a confirmat si la Iasi, unde a acumulat 5puncte/7, ocupand locul al III-lea pe masa. Cu aceiasi atitudine vor urma noi succese! Multumim parintilor pentru rabdarea increderea si sprijinul neconditionat!

gabi

La masa a III-a - Stelian Ionescu, elev al Scolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” unde anul acesta cercul de sah a fost gratuit gratie parteneriatului cu Palatul Copiilor Galati, debuta intr-un turneu oficial, jucand pana acum numai in turnee scolare in care a obtinut rezultate foarte bune. Stelian s-a adaptat destul de bine, crescand continuu in calitatea jocului pe durata concursului, ceea ce s-a si vazut la proba de sah rapid in care a acumulat 4,5 puncte/7 , un rezultat excelent pentru un debutant. Multumim parintilor si suntem convinsi ca Stelian ne va surpinde curand cu rezultate foarte bune si la individual !

20180617_110607