Andrei Marin – o evolutie fantastica 462 puncte rating in 6 luni !!!

La numai 12 ani, Andrei a luat o decizie inspirata, de a juca mai mult in turneele de seniori, in care are in sfarsit rezultate care ii reflecta cunostintele teoretice acumulate, capacitatea de intelegere a jocului, acumuland nu mai putin de 462 puncte rating in mai putin de 6 luni!!!

In ciuda unei bune pregatiri teoretice si a unei capacitati de joc foarte bune, Andrei  alterna rezultatele foarte bune cu cele slabe, in special  din cauza lipsei de motivatie impotriva jucatorilor mai slabi cotati.

In acest moment, daca ar fi actualizat la zi, Elo-ul sau ar fi 1821, mult mai aproape de capacitatea lui reala, care sunt convins ca este chiar mai sus de atat.

Ultimul rezultat de exceptie, l-a inregistrat zilele acestea la a XXX-a editie a Trofeului Centrocop, unde a acumulat 4,5 puncte, terminand al III-lea la categoria sub 1800(pe care tocmai a lasat-o in urma) si adunand 143,6 puncte rating.

Turneul a fost castigat de Marele Maestru Ciprian Nanu cu 7p./8

De la Cs Sah Club Galati au mai participat cu rezultate bune: Victor Vasiesiu 6p, Dan Vasiesiu si Victor Mocanu 5,5p , Gabi Voicu 5p .

Felicitari tuturor!