Al X-lea an consecutiv pe podium cu echipele de juniori

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc Turneul International al Romaniei pentru echipe de juniori, online, sah rapid si blitz, materializandu-se inca o propunere a mea din Consiliul Director al Federatiei Romane de Sah, facuta inca de la 1 aprilie.

Am avut onoarea s-a fac parte si din echipa de organizare a Turneului  si vreau sa le multumesc atat tuturor celor implicati direct cat si tuturor  ce au sustinut acest proiect care m-a readus in atmosfera minunata din mijlocul sutelor de juniori si al parintilor ce ne-au primit in casele lor prin intermediul comunicarii video, dar mai ales participantilor, care merita felicitari indiferent de rezultatele obtinute.

Dupa noua ani de prezenta consecutiva pe podiumul Campionatele Nationale pe Echipe, Sah Club Galati a raspuns prezent si la varianta online:

Medalie de bronz la ambele probe a  obtinut echipa Baieti 18 ani : Alex Codreanu(IX ani consecutiv la tabla, 22 medalii adunate), Simon Barbu, Cristi Cipaila, Costel Rascanu. A lipsit motivat componentul de baza a navei amiral – Edi Padurariu, caruia ii uram succes la examenul de Evaluare Nationala.

B12 : Dragos Leu(9 ani neimpliniti dar un rezultat foarte bun), Andrei Bujor(o revenire mult asteptata), Andreea Paiovici( o mare speranta), Ionut Bejan(10 ani)

F12 : Teodora Patrascu, Anemona Ciortan(10 ani), Daria Mardare(10 ani), ultimele doua fete debutand direct la grupa superioara.

Felicitari tuturor!