9 ani de glorie pentru echipele CS Sah Club Galati

Infiintat in 2009, Cs Sah Club Galati debuta in competitiile pe echipe de seniori in 2010, in Divizia B Seria Galati,pe care a si organizat-o, terminand pe podium. Clubul nostru isi anunta inca din primul an de existenta intentiile de a performa, reusind in anii urmatori promovari succesive pana in Superliga, unde a avut evolutii foarte bune an de an. De asemeni Sah Club Galati isi anunta cu aceasta competitie si  obiectivul de a organiza competitii de nivel national la Galati.

La echipe de juniori debutam perfect, un an mai tarziu la Iasi, unde echipa de 8 ani – „Nava amiral a Sah Club Galati”, avandu-l in componenta an de an pe Alex Codreanu si mai apoi, din 2013 si pe bunul sau prieten Edi Padurariu, avea un debut perfect :

1 CS Sah Club Galati  7meciuri  7victorii  0egaluri  0infrangeri  14puncte

 

In acesti ultimi 9 ani, numai un singur club din Romania a mai reusit sa aiba aceasta continuitate si sa  performeze an de an, atat la juniori cat si la seniori – Respect Politehnica Iasi,cu care avem o relatie speciala si cu care ne-am dori o colaborare mai fructuasa !!! Alte 6 cluburi au avut rezultate remarcabile, fiind medaliate aproape de fiecare data la echipe de juniori in ultimii noua ani la nivel de juniori : CSM Bucuresti, CC Bucuresti, Micul Sahist Iasi, CSS Targu Mures, Sigmar Sighetul Marmatiei, Petrolul Ploiesti . Tot respectul nostru si pentru aceste adevarate fabrici de talente, dar si pentru ceilalti care au incercat si au reusit intr-o oarecare masura sau care isi propun pentru viitor acelasi obiectiv(remarcam in mod special tanarul club prieten Logic Delta Tulcea) : CONTINUITATE IN PERFORMANTA !

Anul acesta, din nou la Iasi, Cs Sah Club Galati a urcat pentru al VIII-lea an consecutiv pe podiumul Campionatelor Nationale pentru Echipe decopii si juniori, obtinand 5 medalii la echipe(un aur, un argint si 3 bronz) si 6 la individual :

Echipa Fetelor sub 20 ani a terminat a III-a la toate problele, fiind foarte aproape de un rezultat mai bun, pe care sunt convins ca-l vor obtine in anii urmatori, in componenta : Lorela Ardelean(bronz la individual), Marina Andres(bronz la individual), Alina Vorniceanu(argint la individual)

„Nava amiral” a ajuns la 16 ani, a inceput anul acesta mai greu la clasic, dar a reusit sa revina asa cum era normal si sa obtina rezultate deosebite la rapid si clasic, unde au dominat clar adunand o medalie de aur si una de argint, in componenta : Alin Anghelus, Edi Padurariu(bronz la individual) si Alex Codreanu(argint la individual)

Baietii de 20 ani au luptat admirabil pentru o medalie, pe care pana la urma nu au obtinut-o, lipsa de experienta spunandu-si cuvantul la clasic si lipsa de sansa la blitz(unde jocul rezultatelor le-a fost defavorabil), in componenta : David Ilonczai, Simon Barbu(bronz la individual) si Ion Mladinoi.

La baieti 8 ani, copiii nostri au terminat in prima jumatate(desi plecau favoriti 12), acumuland o experienta importanta si aratand o crestere de la meci la meci, in componenta : Fabia Chihaea, Gabi Iorga(argint la individual) si Stelian Ionescu(debutant).

Baietii de 16 ani, au luptat admirabil, aratand o crestere semnificativa in joc la clasic, in ciuda rezultatelor, si doua frumoase surprize la blitz, in componenta : Capitan Prof. Adrian Chipaila, Costel Rascanu, Cristi Chipaila, Ionut Popa, Mario Baltagaru

De la baietii sub 10 ani aveam sperante la un rezultat mai bun, insa lucrurile nu au functionat conform asteptarilor : Nikolas Padurariu, Andrei Iorga si Andrei Bujor. Sperantele raman pentru anii viitori, atat la individual cat si la echipe.

Felicitari tuturor copiilor, multumim tuturor parintilor si colaboratorilor : Acs Logic Delta Tulcea, LPS Satu Mare, MI Daniel Baratosi si antrenorilor  : MM Catalin Ardelean, MI Catalin Carmaciu(care a condus stagiul de pregatire de inaintea acestor Campionate), Adrian Smarandoiu, Lucian Jugaru, Iulian Galatanu !!!

Multumim si Primariei Galati si Cosiliului Local Galati pentru sprijinul continuu acordat in toti acesti ani ! Multumim tuturor sponsorilor care ne-au ajutat de-a lungul timpului !

Vom reveni cu analize amanuntite si o prezentare detaliata a fiecarei echipe.

Personal, vreau sa le multumesc sincer, absolut tuturor celor cu care am fost impreuna, o parte mai mica sau mai mare din acesti 9 ani minunati(si celor ce au avut si au in continuare incredere in mine si in judecata mea si celor ce nu au avut sau nu mai au incredere in mine si in modul meu de a gandi si a actiona), ani in care am muncit pe branci si am facut sacrificii imene dar in care am avut satisfactii cu varf si indesat si din care am invatat cat intr-o viata !

Lucian Jugaru – Cs Sah Club Galati

NUMAI RESPECT SI CONTINUITATE !

CNEJ18