Sedinta C.S. SAH CLUB GALATI

 

In data de 26.05.2015, ora 17:00, a avut loc sedinta conducerii C.S SAH CLUB GALATI., avand ca scop planificarea activitatii clubului pe timpul verii. Astfel, dupa 2 ore de discutii si analize,  va redam mai jos programul si organizarea clubului  C.S. SAH CLUB GALATI:

 

® Pregatirea Cupei Axis Libri Editia a 3-a, 30mai-1iunie, competitie ce va avea loc pe Aleea Pietonala ‘’P-uri’’, la Elice, in aer liber, si ce anunta peste 100 de participanti.

Inscrieri: http://www.chess-results.com/tnr175017.aspx?lan=1

® Organizarea unui nou concurs de sah rapid si blitz, in perioada 6-7 iunie 2015, la Facultatea de Sport, str. Carnabel cu str. Garii. Prospectul va fi in curand disponibil pe site si facebook-ul clubului.

® Participarea la concursul Turneul Sah Club Corod, un concurs important pentru pregatirea Campionatelor Nationale de Echipe Juniori.

® S-au stabilit turneele de la mare la care C.S. SAH CLUB GALATI va participa, lista de participanti si de asemenea, jucatorii ce vor avea decontari in functie de nivelul de peformanta si implicarea in cadrul clubului; Astfel, C.S. SAH CLUB GALATI va participa atat cu seniori, cat si cu juniori, la ambele turnee importante de la mare din luna iunie: CAP AURORA SI TROFEUL LITORALULUI.

® S-a planificat si aproape finalizat organizarea turneului Memorialul Marcel Andreescu pt copii, din 10-12 iulie 2015, turneu c-o miza importanta inaintea Campionatelor Nationale de Echipe Juniori. S-au stabilit conditiile de joc, sala de desfasurare, si-n curand, va aparea si prospectul turneului, atat pe site, cat si pe facebook-ul clubului:

https://www.facebook.com/pages/CS-Sah-Club-Galati/145531612189931?fref=ts

® S-au stabilit obiectivele la  Campionatele Nationale de Echipe Juniori, grupele de juniori cu care participam, nivelul decontarii clubului de cheltuieli si propunerile de transfer.

La sedinta, au participat urmatorii:

Mihailiuc Flavius – presedinte

Ursu Mihail – vicepresedinte

Jugaru Lucian – secretar general

Galatanu Iulian – membru in Consiliu Director

Smarandoiu Adrian – membru fondator si reprezentant legal al clubului

Astfel de sedinte au loc saptamanal, pt. o buna desfasurare si organizare a activitatii clubului C.S. SAH CLUB GALATI, si sunt deschise oricarui membru al clubului.  Prin transparenta, sistematizarea si comunicarea ideilor, dorim sa se atinga gradul optim de performanta si placerea oricarui jucator de-a juca sah.