10 ani de glorie pentru echipele Sah Club Galati

Ne mandrim cu fiecare dintre juniorii nostri prezenti la Iasi, indiferent de echipa si rezultat si avem toata increderea ca fiecare dintre ei poate ajunge, curand, atat de sus cat isi propune! Copii nostri au demonstrat din nou ca sunt capabili de miracole.

Cs Sah Club Galati isi confirma statutul de lider regional si traditia in performanta atat la seniori cat si la juniori, urcand pentru al IX-lea an consecutiv pe podiumul Nationalelor pentru echipe de juniori (si al V-lea consecutiv in care luam medalii atat la fete cat si la baieti), lucru reusit de numai 7 alte cluburi din Romania(unul singur performand constant si la seniori), anul acesta obtinand o medalie de aur, una de argint si doua de bronz.

Nava amiral – B16 a ajuns la a XXII-a medalie la echipe, bronz la clasic si rapid, anul acesta in componenta : Alex Codreanu(de 9 ani impreuna), Edi Padurariu(de 7 ani impreuna), si Andrei Secrieru.

Fetele reusesc si ele sa urce pe podium pentru al V-lea an consecutiv , anul acesta AUR la clasic si argint la blitz, in componenta : Alina Vorniceanu(prezenta in echipa an de an), Marina Andres(al IV-lea an consecutiv pe podium la echipe si primul si la individual, locul I pe masa I) si Beatrice Hristea(in progres evident). S-au pus bazele unei echipe competitive in Superliga, unde am convingerea ca putem face o figura frumoasa chiar din acest an!

A IX-a prezenta consecutiva la grupa mica B8 - locul 8 la clasic, unde chiar daca nu am urcat pe podium intotdeauna, am pus bazele viitorului, crescand jucatori an de an, anul acesta in componenta : Dragos Leu(locul I la masa I, David Tucanu, Andrei Plesu, Alex Mohonea.

B14 – locul 7 la clasic si foarte aproape de o medalie la blitz, in componenta Victor Dumbrava, Andrei Marin si Cezar Dumitrascu, o echipa in care am mare incredere si sunt sigur ca va urma un progres foarte rapid si foarte mare, foarte curand.

B18 – locul 7 la clasic in componenta Simon Barbu, Razvan Tudoroiu, Cristi Chipaila, o echipa in care toti au inceput sahul ceva mai tarziu si in care lipsa de experienta incepe sa nu se mai vada decat spre final, dar pasiunea si increderea de care dau dovada acesti baieti nu poate decat sa-i duca foarte curand la rezultate deosebite, ei fiind foarte aproape de a produce mai multe surprize chiar anul acesta la Iasi.

Vom reveni cu prezentarea pe larg a fiecarei echipe.

Multumim tuturor parintilor pentru sprijin si ii asiguram ca vom fi alaturi de ei cu mult suflet, multa munca si responsabiltate in programul de pregatire ce va incepe chiar de saptamana viitoare!